marți, august 25, 2009

Iar spam/phishing

From: Raiffeisen Bank<online@raiffaizenonline.ro>
Subject: Sondaj Raiffeisen Bank in valoare de 150 RON !

Stimate client,

Pentru o mai buna colaborare intre Raiffeisen si clientii sai, astazi 25 August 2009 Raiffeisen bank initiaza un nou sondaj de opinii cu privire la functionalitatea seriviilor noastre bancare. Prin completarea chestionarului de mai jos participi automat la castigarea sumei de 150 RON. Banii vor fi debitati in contul dumneavoastra de card in 2 zile lucratoare.

Alaturat aveti atasat formularul de participare la sondaj.

Va multumim anticipat.


Mă oligofrenilor care credeţi că pun botu', măcar scrieţi corect. Multă minte aveţi şi voi. Dacă era scris mailu' logic, fromos, corect, poate puneam botu', chiar dacă n-am cont la sus menţionata bancă, da' aşa. Proşti nu sunteţi, că ştiţi să trimiteţi mail, da' inculţi...

P.S. Către ăia de mă fişuiesc, vedeţi că nu am primit ataşat nici un formular de participare la sondaj, mai trimiteţi o dată mailu'.

3 comments:

Cosmin spunea...

si eu am primit acelasi mesaj de mai multe ori, niciodata nu era nici un atasament desii, in inbox-ul de la mail-ul meu arata agrafa (aia care apare la mesajele cu atasamente).

nici eu nu sunt client Raiffeisen. Oricum ai dreptate ca e-mailul e o panarama, nici o firma care se respecta nu ar trimitre asa ceva clientilor ei.

Popa Adrian Marius spunea...

stai ca am inceput phishing legit de la Ing
Foarte ciudat , juram ca e phishing dar am vazut ca echiar pe bune
Mailul incepe asa ca la pocaitzi
"Buna, am o veste buna!"

mailed-by whiteimage.net

whiteimage.net este o firma romaneasca care se ocupa de trimiterea de spamuri ....err (campanii email)

yahoo status spunea...

Buna ziua . Detin blogul www.timisoararomania.ro , are page rank 3 si 150 vizitatori unici pe zi .
As fi interesat sa facem schimb de linkuri . Eu va adaug blogul , in lista mea de parteneri pe timisoararomania.ro iar dumneavoastra adaugati
site-ul www.yahoostatus.ro cu titlul yahoo status(pentru a nu avea link direct , unul catre altul , e mai avantajos pentru amandoi)
Daca sunteti de acord va rog sa-mi dati un e-mail de confirmare : admin@yahoostatus.ro iar in cateva ore va adaug linkul la parteneri .
Multumesc si atept un raspuns ,

Tudor
www.yahoostatus.ro
www.timisoararomania.ro

Trimiteți un comentariu

No, da' să nu înjuraţi!