marți, iulie 27, 2010

Linişte 2.0

Mă, n-am chef să scriu pe blog, sincer. Mi-i prea lene. Da' atâta cât să-l înjur pe Florea, tot scriu. Păi cum mă, să stau eu 45 de minute după un bus într-o căldură infernală? Să stai tu mă Dorine, sau tu mă Maiore, că eu nu mai stau după curul vostru. Da' lasă că vin ele alegerile, mai bine votez un ţigan decât pe Maior.
Îs nervos c-o luat bătaie FCM-u', îs nervos că Meme mi-o zis că n-am cultură fotbalistică, îs nervos că Meme îi măgar şi nu acceptă 25.000 de euroi sau dolari pentru televizarea meciului de disară, îs nervos că plouă şi nu mi-am luat umrela d-acasă, că nu plouă azi.
În rest, tăte bune şi frumoase, Grasule mi-am luat teveu' haşde.

4 comments:

bodeanu robert spunea...

Forta Zenit! Huo meme si alte jeguri

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

drlove spunea...

no las ca-i bine.....felicitari pentru teveu` sper c-om videa shi noi un meci ceva....poate cand mai joaca fcm-ul acasa. m-am dezobisnuit sa circul cu autobuzele ca daca nu am motiv nu merg....in rest tuoate bune?

Emil CHERICHEȘ spunea...

și când organizăm un lug fest la tine în sufragerie?

Trimiteți un comentariu

No, da' să nu înjuraţi!