joi, decembrie 09, 2010

Ia uite ce mai citeşte

omul prin presa centrală:
Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, a avertizat, miercuri, bărbaţii din municipiu că, în cazul în care se vor apropia de locurile frecventate de prostituate, vor ajunge în imaginile care vor fi postate în fiecare dimineaţă pe site-ul Primăriei
Şi ce vede pe site-ul primăriei


S-au apucat să pună poze cu bărbaţii care merg la târfe? Deocamdată 'decât' trei, sperăm la mai mulţi pe viitor.

5 comments:

shaman spunea...

Am intrat pe site dar nu am gasit nici un ,,vinovat".:)) Interesanta metoda de constrangere.

Grile Spiru Haret spunea...

Mda,foarte tare acest gen de a stopa fenomenul prostitutiei!!!

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

escorte spunea...

draguta treaba nimic de zis.. si alesii locali viziteaza locurile frecventate de prostituate sau apar pe prima pagina ca-s alesi locali? :))

daritehnologies spunea...

e chiar buna faza asta....

Trimiteți un comentariu

No, da' să nu înjuraţi!