marți, iulie 03, 2007

Francisc

Francisc e un tip. Care lucrează la Grădina de Vară din Mureş. Unii-l ştiţi alţii nu. Am fost ieri la o bere acolo. Şi-mi dă deşteptu' rest. 50 de bani în monede de 1 ban. Un fişic din ăla de la bancă. M-a apucat durerea de cap. Nu conta că i-am zis să-mi dea restu' de la 7 lei, nu de la 6,1. El s-a încăpăţânat să îmi dea fişicul. Eu văzând că e rost de băşcălau, am luat fişicul. Şi mi-am promis să revin într-o zi cu el, să plătesc berea cu banii ăia. Şi o fac, că-s prost. Şi n-am pic de ruşine. Mă gândeam să-i dau în cap cu el, da' care l-o văzut îşi dă seama că nu-i o idee prea bună. Aşa că rămân la răzbunarea mea! Mno, astea fiind zise, io închei aici, deocamdată, vă ţuc pe ăia pe care vă cunosc, nu mă uit la alea pe care le cunosc, că-s frumos şi poa' se-ndrăgostesc de mine şi nu-i bine, şi vă doresc un la revedere pe blogu-mi pe ăia pe care nu-i conosc. A avut v-o logică ce am zis ?
Update : Până nu uit, am fost cu câteva zile înainte de episodul Francisc la Gradină, şi mi-a dat altul ( ăla cu mustaţă, îl ştiţi ) rest o bomboană. Mă jur. Şi-l înjur. Oare ăsta e semn să nu mă mai duc pe acolo ?

Technorati Tags: ,

3 comments:

Anonim spunea...

Parerea mea .... scoate-i din fişic .... si da-i la punga .... sa ii si numere :D

Alex Stanciu spunea...

Deci asta-i o idee bună, cel puţin.

Anonim spunea...

cred ca ar fi mai bine sa merem vreo 10 la bere acolo, cel putin 5 beri de caciula si sa platim toti consumatia in fise de un ban. poate asa nu isi mai bat nici ei joc de noi.

Trimiteți un comentariu

No, da' să nu înjuraţi!