joi, ianuarie 14, 2010

Din minunile internetului în România

Un client a cerut implementarea plăţilor cu cardul pe site-ul lui. No problem. A venit şi cu soluţia, dotcommerce.ro. Super, i-au şi trimis factură proformă pentru certificatul SSL, 200 de euro pe an. După o scurtă căutare pe net, am găsit acelaşi certificat SSL (GeoTrust QuickSSL Premium) la 49 de euro pe an. OK, hai să zicem că se mai întâmplă să fie undeva mai scumpă berea decât altundeva. Acceptăm. Eh, şi intru eu pe dotcommerce.ro să cetesc despre implementare şi alea alea. Şi zic ei acolo, că au un CRM pentru clienţi la www.customer-service.ro şi acolo au ceva exemple şi de 'Termeni şi condiţii' şi alte documente. Şi-am zis că or fi şi exemple de implementare. Şi mă duc pă sait. Ce să vezi?
Fatal error: Cannot redeclare date_format() in /www/ftp/customer-service.ro/includes/functions/general_functions.php
on line 1940
'Super' îmi zic, nu merge. Eh, nu contează, mai dau saiturile erori, că deh, programatorii-s şi ei oameni. Mă întorc pe dotcommerce.ro să mai citesc una, alta. Şi zic că au de vânzare certificare SSL cu reducere pentru clienţii lor, pe securizat . ro. Şi mă duc pe saitu' ăla. Pac, sare-n sus Nod-u' că are troian saitu'.'N-are mă cum, ce naiba, doar e sait de certificate SSL, trebe să aibă grijă de el'. Şi aduc index.html-ul cu wget. Când mă uit în el, ce să vezi, troian. Faină treabă dotcommerce, ce încredere să mai am eu în voi acum? Măcar dacă erau ambele saituri cu erori de PHP, era mai OK.. Da' unu' cu eroare, celălalt cu troian? Come on!
Sincer, înclin către oricare alt procesator de carduri decât dotcommerce, s-au cam împuşcat în picior cu faza asta.

1 comments:

drlove spunea...

sa stii ca am intalnit cazuri...sau cel putsin asha mi sa povestit ca cei care au facut situ la novavita nu au acordat shi suport shi apote asha sa intamplat shi cu aia de care zici metale

Trimiteți un comentariu

No, da' să nu înjuraţi!