sâmbătă, mai 22, 2010

SILENCE/:LINISTE

...liniste, nimeni nu mai scrie nu mai comenteaza pe blog, din lipsa de timp,din lipsa de inspiratsie sau pur shi simplu nu au chef. ce subiecte sa aleg? ca sunt singur - de parca nustie asta toata lumea-, ca ma dezasamblez putsin cate putsin din lipsa unei femei in viatsa mea - shi acesta este un subiect bine cunoscut-, ce-mi ramane de facut sa aberez in nestire in noptsile in care lumea doarme sau pur shi simplu nu vrea sa faca nimic....asha ca alex sta shi abereaza...despre... nimic

1 comments:

Andrada spunea...

Sincer,parerea mea este ca nu trebuie sa fii trist din cauza faptului ca nu exista nici o femeie in viata ta.Toate vor veni la timpul lor.Si gandeste-te ca atunci cand o vei gasi pe "ea" vei pretui fiecare moment alaturi de ea si daca stii pe cine sa alegi,te va pretui,fara nici o urma de materialism,fara nici o picatura de interes si te va iubi neonditionat.Traieste-ti viata la maxim pentru ca mai tarziu,poate vei regreta ca suferi din cauza faptului ca nu ai pe nimeni.
Sfatul unei fete de 16 ani:nu suferi dupa femei/fete.Unele sunt cele mai meschine,ipocrite,materialiste,false persoane care exista.Si nu arata prea devreme unei femei ca o simpatizezi,poti suferi enorm.
Take care!

Trimiteți un comentariu

No, da' să nu înjuraţi!