joi, decembrie 11, 2008

Fotbal, agricultură şi politică

Trei chestii la care, zice lumea, se pricepe orice bărbat. Eu nu mă pricep la nici unul din cele trei domenii, da' d-aia pot să-mi dau cu părerea.
De agricultură ce să zic, că şi ardeii mei iuţi plantaţi cu multă grijă şi uitaţi cu aceeaşi grijă neudaţi pot depune o declaraţie şi mai clară despre aptitudinile mele de agricultor de oraş.
De politică nu mai zic nimic, aştept guvernu' (sper să nu-i văd pe d-alde Tănăsescu sau Nica prin el) şi dup-aia m-oi băga in samă.
Da' de fotbal poci zice! Că am avut 2 zile de UEFA Champions League şi mi-au ajuns. Adică numai una, că marţi CFR-ul m-a bucurat. Ieri, Steaua m-a făcut să mă gândesc la motivul pentru care mă uit la meciurile ei. Că fotbal nu fu ce jucară ei acolo. Nici ţurcă. Minifotbal, că jucau pe 1-2 metri pătraţi. Da' minifotbal d-ăla fără poartă la adversar, că nu prea ajungeau p-acolo. Şi când ajungeau, trăgeau mingea după spectatorii din colţul terenului. După dezastruosul meci de aseară, azi citesc zisele lui Dorinel, şi aici îmi permit să citez, "Mi-am propus sa castigam si sa ne calificam in Cupa UEFA. Una din probleme a fost de efectiv, dar totusi am pierdut nemeritat", crede Dorinel Munteanu. Au pierdut nemeritat? Dorinele tată, nemeritat era dacă vedeam şi eu acolo, măcar 2-3 pase normale, un mic atac, un ceva, orice. Da' n-am văzut nimic. Aşa că 'lasă-ne, lasă-ne'. Nu pricep, mă, dacă ai un jucător prost, da' prost rău (la fotbal mă refer) de ce-l mai bagi pe teren? Lasă-l dom'le pe tuşă şi nu mai enerva lumea cu el! Musai să zic şi de fainii suporteri stelişti, care huiduiau când Lovin atingea mingea (a jucat mai bine decât mulţi alţii pe care-i aplaudau) şi la eliminarea lui Golanski i-au scandat numele. Mă, eu când mă mai uitam la meciuri, când era dat afară un jucător, era supărare mare, că şi-a lăsat echipa-n curu' gol. Da' ăştia nu, ăştia tare mândrii că a luat roşu. Măcar de-l lua direct, şi-l băga pe ăl de l-a faultat în spital, mai ziceam, măcat lua unu' cu el, da' aşa? Greu fotbalul ăsta, eu nu mai pricep nimic.

P.S. Mutule tată, te miri că eşti huiduit? Nu te mai mira, că asta meriţi, mai ales după, şi aici citez iar, "Nu e prima data cand se intampla asa ceva, asta este mentalitatea suporterului stelist. Dedic aceasta victorie tuturor suporterilor Fiorentinei si celor dinamovisti. Sunt sigur ca ei sunt bucurosi", a spus Adrian Mutu. Cu prima parte-s gând la gând cu tine. Cu a doua... Ce-are mă Dinamo cu toată treaba asta? Dedică şi tu victoria nevestei tale, copiilor, lui Dobrin, că deh, eşti de p-acolo de undeva. Da' ce-are Dinamo cu Steaua - Fiorentina? Sau ai vrut să le faci steliştilor o aroganţă?


,

1 comments:

Anonim spunea...

...deci interesante gandurile scrise de d-voatra dom`le shi eu m-am uitatla meciuri..pardon meci shi tentativa martsi shi respectiv miercuri; despre agricultura nu vorbesc ca ma trag din tsarani shi deshi am habar de ea nu stiu nici sa tsin sapa in mana corect; politichie e har domnului am terminat cu ea; de ce? mi s-a acrit sa vad totsi ciocoflenderii ciumpalacii shi alte oratanii din astea "intelectuale" cum se fatsaie de colo-colo cik facnd politica; din proprie experientsa spun ca aceste personaje in timp ce abereaza se gandesc cum sa-si umfle mai mult "jebele" shi cum sa ishi "bage" toate nepotele shi nepotsii in functii; dar destul de politichie; fotbalu` jucat de radoi shi compania seamana foarte mult cu fotbalu` pe care-l jucam cu prietenii mei in spatele blocului acum 10 ani; ce vorbesc ca shi noi am evoluat de atunci; seamana cu ce jucam noi acum pe terenu` din sala de sport diferentsa e ca noi dam bani ca sa jucam pe cand ei iau bani; mister mutu a facut cel mai mare cacat pe care l-a facut vreodata un jucator; nu comentez pe marginea declaratsiilor lui ca e un gunoi....zicei ca nu am ce sa comentez...hehe la aberatsii suntem ashi amndoi nene

Trimiteți un comentariu

No, da' să nu înjuraţi!