vineri, septembrie 21, 2007

Tără Fitlu

Deci o să fie cablu. Şi net. Şi telefon. Fix. N-am mai avut din ăsta de 6-7 ani, nici nu mai ştiu cum e să vorbeşti la el. Nu mai ştiu cum e să stai lipit de telefon şi să vorbeşti. Am mâncat, să-mi fie de bine. Amu' m-apucă somnu'. L-aş apuca şi eu, da' alunecă. Şi nu-s piscicofil. Sau cum i-o zice. Hm? Zoofil îi zice şi ăluia de şi-o trage cu peştii? Atunci când zicem că mergem să tragem un pui de somn, ce suntem? Zoofili şi pedofili?

Mă miram de ce trece atâta lume pe sub fundu' meu. Acu-mi pică fisa, am biroul deasupra intrării în restaurant. Acolo dispar toţi...

Mi-i somn, aş trage un ... aş dormi niţel.

Voi vă daţi seama? O să am cablu, net şi fics. Parcă-s în Star Trek, nu alta. O să am de ales între mai mult de 3 canale. Clar că noaptea o să mă uit la femei goale. Da' ziua, ziua la ce mă uit? Care-mi ziceţi ce este bun la tv în timpul zilei? În afară de TVR1 şi 2, Naţional TV şi Prima Tv cu pureci. Că astea le ştiu. Dobitocul ăla de Badea mai e la tv? Dacă da, să-mi ziceţi pe ce canal, să ştiu să sar peste.

P.S. Asta-i pentru fetele de la Siemens, ştiu ele care. Nu vă mai hiliziţi fetelor! Poză am, da' nu arăt, că-s urât. Şi dat. Mai ales dat.
P.P.S. Magdaleno, să ştii că te iubesc cu tot cu ăia.

7 comments:

Anonim spunea...

:(

eu nu-ti mai citesc blogul

Alex Stanciu spunea...

Unde dai şi unde crapă. Offf.

Camelia Valentina Rad spunea...

Sufletel....
Te iubesc!

Alex Stanciu spunea...

D-apoi io!

Camelia Valentina Rad spunea...

tu ce? :D
:*

Anonim spunea...

No bozmeg... unde e Mircea Radu???

Camelia Valentina Rad spunea...

e la antena 1 :P

Trimiteți un comentariu

No, da' să nu înjuraţi!